Digital Marketing Zero To Hero
za 30 Dana Mentoršip Program

Ako vredi plaćaš, ako ne ostavljaš! Plati samo ako misliš da program vredi!

Postani Digital Marketing Profesionalac uz isključivo uživo učenje, bez dosadnih video tutorijala! Iskusni mentor prati tvoj napredak i pruža podršku u svakom koraku.

Šta je mentoršip program?

Mentoršip program nije samo još jedna edukacija. Ovo je tvoj put ka uspešnoj karijeri u digitalnom marketingu, bilo da želiš da promeniš posao, pronađeš svoj prvi posao u ovoj oblasti, unaprediš svoje veštine na trenutnom radnom mestu, pokreneš sopstveni biznis ili jednostavno započneš svoju digitalnu avanturu.

Program se sastoji iz dva dela:

Prvi deo (teorijski)

Mesec dana intenzivnog učenja svih ključnih oblasti digitalnog marketinga, pružajući ti čvrste temelje za dalji razvoj.

Drugi deo (mentorski)

Ovde mentor postaje tvoj lični vodič. Zajedno ćete raditi na ostvarenju tvog konkretnog cilja, bilo da je to pronalaženje novog posla, unapređenje na trenutnom, pokretanje sopstvenog biznisa ili nešto sasvim drugo. Najbolje od svega? Mentorska podrška traje neograničeno! Tvoj mentor će biti tu za tebe kad god ti zatreba savet ili pomoć.

Upravo zato ovo nije samo kurs ili obuka.

Ovo je MENTORŠIP PROGRAM, personalizovan put ka ostvarenju tvojih profesionalnih snova u svetu digitalnog marketinga.

Kome je namenjen mentoršip program?

Mentoršip program je idealan za tebe ako:

  • Želiš da promeniš karijeru: Program će ti dati sve što ti je potrebno da se istakneš na tržištu rada u digitalnom marketingu.
  • Tražiš svoj prvi posao: Mentor će ti pomoći da stekneš praktična znanja i izgradiš portfolio koji će impresionirati poslodavce.
  • Želiš da unaprediš svoje veštine: Ovaj program će te osposobiti da preuzmeš zahtevnije projekte i povećaš svoju vrednost na tržištu rada.
  • Planiraš da pokreneš svoj biznis: Naučićeš kako da kreiraš i implementiraš efikasne digitalne strategije koje će ti doneti rezultate.
  • Jednostavno voliš digitalni marketing: Ovaj program će ti pružiti najnovija znanja i trendove, kao i priliku da učiš od iskusnog profesionalca.

Moj cilj je da stvorim novu generaciju digital marketing stručnjaka koji će podići standarde u industriji. Želim da ti pružim znanje i veštine koje će ti omogućiti da ostvariš svoje ambicije i napraviš stvarnu razliku.

Ako ti je cilj samo da se pohvališ diplomom na društvenim mrežama, ovo definitivno nije program za tebe.

zero to hero mentorsip program | digital marketing kurs | predrag aranđelović | mediaplannerblog

Ćao!

Ja sam Predrag Aranđelović.

Od marketinškog novajlije do stratega za globalne brendove.

Preko 13 godina iskustva u marketingu i medijima pretvorilo me je iz ambicioznog novajlije u stručnjaka koji je vodio kampanje za Coca-Colu, L’Oreal, Huawei i druge globalne gigante.

Moje putovanje kroz svet digitalnog marketinga bilo je sve samo ne dosadno – od brušenja veština u vodećim agencijama, do uzbudljivih izazova u svetu startupa, e-commerce-a i edukacije.

Sada, moja misija je da svoje znanje i iskustvo iskoristim kako bih vam pomogao da savladate marketinške izazove i ostvarite svoje najambicioznije profesionalne ciljeve.

Zašto izabrati baš Moj program

Ovo je program koji te priprema na primerima iz prakse za stvarni svet digitalnog marketinga, a ne za polaganje ispita

Fokusiramo se na praktične veštine i rešavanje konkretnih problema, kako bi odmah nakon završetka programa mogao/la da pružaš vrhunsku uslugu iz oblasti digitalnog marketinga ili unaprediš sopstveni biznis.

Moj program je drugačiji:

Učenje isključivo uživo

Zaboravi na dosadne video tutorijale. Učiš direktno od mentora, postavljaš pitanja i dobijaš personalizovanu podršku.

Rad u malim grupama

Maksimalno 6 polaznika po grupi znači da ćeš dobiti individualnu pažnju i mentor će se posvetiti tvojim specifičnim potrebama i ciljevima.

Praktično znanje

Učiš od iskusnog profesionalca koji je svoje znanje stekao kroz dugogodišnji rad u industriji, a ne samo iz knjiga.

Rešavanje realnih zadataka

Primenjuješ stečeno znanje na praktičnim primerima iz stvarnog sveta, što ti daje samopouzdanje i iskustvo.

Neograničena mentorska podrška

Mentor ti je na raspolaganju i nakon završetka programa, kad god ti zatreba savet ili pomoć.

zero to hero mentorsip program | digital marketing kurs | struktura | mediaplannerblog

Kakvi su dosadašnji Utisci

Šta kažu polaznici

Ono što je super kod njegove škole je to što u suštini je to jedan mentorski rad gde on vama pomaže da vi sami uz njegovu pomoć i uz njegove upute dođete do nečega što vi želite u tom digitalnom marketingu, da li je to biznis ili suštinsko znanje o digitalnom marketingu.

Mia Bezjak

Ono što mi se negde najviše svidelo je to što je imao određeni flow, prosto prešli smo mnogo tema, a mogla sam da biram na čemu će biti fokus, a ono što me možda malo manje interesuje prosto smo mogli da preskočimo.

Jovana Knežević

“Upisom u Mentoršip program smatram da sam dobio važne i vredne informacije, jer sve što sam ovde naučio i na ovaj način smatram da se ne može naći negde drugde.”

Radovan Ristić

Kako izgleda digital marketing mentoršip program ?

Moj program je dizajniran da ti pruži praktično znanje i iskustvo koje će ti omogućiti da se samouvereno upustiš u svet digitalnog marketinga. Zato se fokusiram na interaktivnu nastavu uživo, gde ćeš imati priliku da učiš od iskusnog mentora i sarađuješ sa malom grupom kolega.

Teorijski deo (1 mesec)

Teorijski deo je intenzivan, ali ne brini, nećeš biti zatrpan/a materijalima za čitanje. Umesto toga, fokus je na interaktivnom predavanju gde ćeš aktivno učestvovati i primenjivati naučeno. Svako predavanje će biti snimljeno, tako da možeš da ga pregledaš ponovo kad god poželiš.

Tokom ovog meseca, proći ćemo kroz sledeće celine:

1. Šta sve jedan Digital Marketeer mora da poznaje kako bi bio uspešan? Upoznaćemo te sa osnovama digitalnog marketinga, ključnim terminima, tipovima, formatima i kanalima promocije. Naučićeš kako da koristiš prodajni levak i lestvicu vrednosti, kao i osnove dizajna i copywritinga.

2. Kako prepoznati problem i rešiti ga putem digitalnog marketinga? Fokus će biti na praktičnoj primeni digitalnog marketinga za rešavanje konkretnih problema. Naučićeš kako da kreiraš i optimizuješ kampanje na Google, Facebook i Instagramu, koristeći različite strategije i taktike.

3. Dodatni alati potrebni za uspešan rad. Ovladaćeš alatima koji su neophodni za merenje uspeha tvojih kampanja, analizu podataka i kreiranje vizuelno privlačnog sadržaja. Naučićeš kako da koristiš Google Tag Manager, Google Analytics, Google Search Console, Canva i Google Data Studio.

Praktični deo (mentorstvo)

Nakon teorijskog dela, prelazimo na ono najvažnije – praktičan rad i mentorsku podršku.

U ovom delu ćeš imati priliku da primeniš stečeno znanje na realnim projektima i dobiješ personalizovanu podršku od mentora.

Zajedno ćemo raditi na ostvarenju tvojih ciljeva, bilo da je to:

  • – Pronalaženje novog posla u digitalnom marketingu
  • – Unapređenje na tvom trenutnom radnom mestu
  • – Pokretanje sopstvenog biznisa
  • – Bilo koji drugi cilj koji imaš u vezi sa digitalnim marketingom

Mentor će ti biti na raspolaganju sve dok ne osetiš da si spreman/na da samostalno kreneš dalje.

U zavisnosti od tvojih interesovanja i potreba, možemo da se posvetimo i dodatnim temama kao što su kreiranje sopstvene ponude, pregovaranje sa klijentima, izrada marketing strategije i još mnogo toga.

Moj cilj je da ti pružim sve što ti je potrebno da postaneš samostalan i uspešan digitalni marketing profesionalac.

Prijavi se i započni put ka uspešnoj karijeri u digitalnom marketingu!?

Započni svoje putovanje u svet digitalnog marketinga bez ikakvog rizika. Uvodni deo mog mentoršip programa je potpuno BESPLATAN, kako biste se uverili da je ovo pravi izbor za vas.

Ne čekaj više! Iskoristi ovu jedinstvenu priliku i pokreni svoju karijeru u digitalnom marketingu.

Upiši se odmah i otкrij svet novih mogućnosti! Šta čekaš!